Tünelin ucunda ışık Göründü mü?

TCMB başkanı Durmuş Yılmaz Krizle ilgili guzel bir değerlendirme de bulunmuş: "Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Toplantısına katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, küresel krizi ve Türkiye’ye etkilerini de değerlendirdi. Yaşanan iyileşme havasının gerekçelerini ekonomik göstergelerle açıklayan Yılmaz, bunun "negatifin hızının kesilmesi" olduğunu, henüz sıfırın üzerine çıkılmadığını kaydetti. Yılmaz, "Tünelin içine girdik. Tünel karanlıktı. Öbür tarafa doğru bir ışık göründü. Işık, öbür tarafa çıkışı mı gösteriyor yoksa üzerimize gelen araba mıdır?" dedi. Yılmaz’ın sözleri salonda gülüşmelere yol açtı."

Nükleer Nedir    Yatırım Fonları    Taksi Şöförü   VOB nedir?  IMF Nedir   Borsa Tüyoları  Borsa Nedir  Zaman Nedir  Pi Sayısı Nedir
Nasıl ama :) Bir diğer dikkatimi çeken değerledirme de Radikal'den Korkmaz İlkorur'un yazısından : "Eski Sovyetler Birliği’ni komünizmden serbestleşmeye dönüştürdüğü günlerde bir gazeteci Gorbaçov’a ‘Rusya’daki ekonomik durum hakkında bir kelimelik değerlendirmenizi istesem ne dersiniz?’ diye sormuş. Gorbaçov cevap vermiş: ‘İyi’. Gazeteci, ‘Pekiyi, iki kelime ile değerlendirmenizi rica etsem, ne dersiniz?’ diye sormuş. Gorbaçov cevaplamış : ‘İyi değil’."
Bence ikisi de, Bugunki krizle ilgili güzel tesbitler ne dersiniz?

0 Yorum Var.: