Deniz Baykal'dan İki İnci

Deniz Baykal, konusmus...
- Cumhurbaşkanı'na rektör ataması yaptırdılar. Atamanın hukuka aykırı olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı'nın kararına mahkeme yolu kapalıdır ama karar o kadar hukuka aykırıydı ki mahkeme kararıyla atama durduruldu.

- Çiğli ve Harmandalı geçitleri ve tarihi Havagazı Fabrikası, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.Açılışta konuşan Baykal, halkın "Başkanı açıkla" tezahüratlarına daha fazla dayanamadı başkan adayını açıklamadı ama tarif etti. İşte o ilginç tarif: Beyfendi olacak. Herkese eşit davranacak. İnsana saygı gösterek. Dürüst olacak. Çalmayacak. Eşini dostunu kayırmayacak. Hizmet aşkıyla yüreği dolu olacak. Milletin yüzünü güldürecek... Peki erkek mi olacak kadın mı olacak? Fark etmez... ERKEK BİLE OLABİLİR.

2.cumledeki tarifle birinci cumle arasında bir ilişki kurabildiniz mi? Ben kurdum(!)


What is Insider Trading Anomaly
Recent Academic Studies on Insider Trading
How to Profit Legally From Illegal Insider Trading
Insider Trading in Netherlands
Insider Trading Returns
Inside Information About the Massive Insider Trading Probe
Definition of Insider Trading
Is Insider Trading Legal?
How Insiders Use Private Information and Don’t Get Caught?
SEC Regulation on Insider Trading: Section 10b

1 Yorum Var.:

kökdemir dedi ki...

ben de bir bağlantı kurdum: ya bu ülkenin büyük bir çoğunluğu (azınlığı demiyorum çünkü ona oy vermeyenler bile onun politikacı kişiliğini ciddiye alıyor) bu adamı ciddiye alacak kadar aptal ya da bu adam birileri tarafından sadece o görevi doldursun diye konulmuş bir piyon: devlet memuru. ikisi birden de olabilir.